Εταιρεία

Η οικογένεια Κυβετού ίδρυσε μια επιχείρηση με την επωνυμία Kyvetos Oro στο νησί της Ζακύνθου πριν από 4 γενεές. Μια επιχείρηση που δραστηριοποιείτο και συνεχίζει να δραστηριοποιείται έως και σήμερα, στη κατασκευή και εμπορία χρυσών φιλοτεχνημάτων με εξειδίκευση στην κατασκευή και χάραξη δαχτυλιδιών τύπου σεβαλιέ, που επάνω τους φέρουν το οικόσημο οικογενειών με τίτλους ευγενείας. Επίσης την εμπορία και τη συντήρηση ορολογιών υψηλής ωρολογοποιίας.

Ο σχεδιασμός, η τεχνογνωσία, η εμπειρία μας και το πάθος για την ενασχόληση αυτή, σε συνδυασμό με την αυξημένη αντίληψη στην καλαισθησία και την λεπτομέρεια στον τομέα των κοσμημάτων και της υψηλής ωρολογοποιίας, έγιναν για εμάς το διαβατήριο για να ασχοληθούμε και σε έναν άλλο τομέα, την εσωτερική διακόσμηση κατοικιών και στη συνέχεια με τις ανακαινίσεις, ανακατασκευές και ανεγέρσεις κατοικιών και τουριστικών καταλυμάτων υψηλού επιπέδου.

Η Kyvetos Group δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών κτιρίων, των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, την αγορά και πώληση κατοικιών και την ανάπτυξη επενδύσεων στο πλαίσιο των υπηρεσιών Golden Visa για την Ελλάδα.  

"Ότι μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο νους,

μπορεί να το πετύχει!"

Napoleon Hill

Η φιλοσοφία και οι αξίες μας

  • Είμαστε λάτρεις της λεπτομέρειας, γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
  • Είμαστε ευρηματικοί. Δίνουμε λύσεις.
  • Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το ολοκληρώνουμε με συνέπεια και δουλεύουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σαν να επρόκειτο να κατοικίσουμε εμείς οι ίδιοι.
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό.
  • Δημιουργούμε ασφάλεια στον πελάτη μας, γιατί είμαστε 100% επικεντρωμένοι και παρόν στο έργο έως την αποπεράτωση.

Κατασκευές κτιρίων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κατασκευές κτιρίων όλων των τύπων όπως μονοκατοικίες,

πολυκατοικίες, γραφεία και εξοχικές κατοικίες. Τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούν να φέρουν εις πέρας όλων των ειδών τα έργα. 

Στην κατασκευή κτιρίων χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και τα πιο αναγνωρισμένα πιστοποιημένα υλικά, ώστε να παρέχουμε την απαιτούμενη ασφάλεια και αντισεισμική προστασία. 

Στόχος μας είναι η υλοποίηση σε φυσικό επίπεδο των επιθυμιών και αναγκών των πελατών μας, βάζοντας από τη δική μας πλευρά την αγάπη, τη γνώση, τις ικανότητες, την καλαισθησία και την εμπειρία που έχουμε, δημιουργώντας  ένα άρτιο αποτέλεσμα με λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Σε κάθε έργο που υλοποιούμε φροντίζουμε για την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Σκοπός μας είναι να συνδυάζουμε την κατασκευή καλαίσθητων κτιρίων με αντισεισμική

θωράκιση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. 

Ανακαινίσεις κατοικιών και γραφείων

Ηεταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία ανακαίνισης κατοικίας και γραφείων

παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στο σχεδιασμό,

μελέτη, επίβλεψη, την αποξήλωση-καθαίρεση παλαιών υλικών και αντικειμένων όπως

τοιχία, κουφώματα, δάπεδα, ηλεκτρολογικές- υδραυλικές εγκαταστάσεις, κουζίνες, μπάνια,

ντουλάπες και επανατοποθέτηση νέων. Επιπλέον παρέχουμε τεχνική υποστήριξη μετά

το πέρας της ανακαίνισης.

Αγορά και πώληση κατοικιών

Η αγορά και η πώληση κατοικιών είναι μία σύνθετη διαδικασία που απαιτεί μεθοδικότητα και στοχευμένες κινήσεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας βρει το ακίνητο που ονειρεύεστε με βάση τις δυνατότητες σας ή να πουλήσει το ακίνητό σας σε

συμφέρουσα τιμή.  

Δείτε τα διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση εδώ. 

Ανάπτυξη επενδύσεων

Η Kyvetos Group αντιμετωπίζει το real estate με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Οι αγοραπωλησίες ακινήτων, οι ανακαινίσεις και η κατασκευή κτιρίων είναι για εμάς ένα μέρος της δουλειάς μας. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αποδοτική εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας.  

Η Golden Ratio Development που είναι θυγατρική της Kyvetos group δραστηριοποιείται

στην αποδοτική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Στο κομμάτι ανέγερσης κτηρίων έχουμε αναπτύξει τον βέλτιστο τρόπο αξιοποίησης άρτιων οικοδομήσιμων οικοπέδων στην Αττική αλλά και σε τουριστικά σημεία της Ελλάδας για την κατασκευή τουριστικών καταλυμάτων, εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας.

Ασκληπιού 29 Κάντζα Παλλήνης

693 7711166

2130469931

info@kyvetosgroup.gr