Εσωτερική ανακαίνιση

Στις εσωτερικές ανακαινίσεις κατοικιών η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή όλων των χώρων, την κατασκευή νέας κουζίνας, την ανακαίνιση μπάνιου, την αντικατάσταση κουφωμάτων και περιφράξεων, την τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας, τους ελαιοχρωματισμούς (βαψίματα), και εάν το επιθυμείτε, τη διακόσμηση. 

Ανακαίνιση κουζίνας

Η εμπειρία μας στις ανακαινίσεις κατοικιών μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε τη νέα σας κουζίνα όπως επιθυμείτε. Οι προτάσεις μας θα καλύψουν κάθε σας προσδοκία δημιουργώντας μία άνετη και κυρίως λειτουργική κουζίνα με υψηλά κριτήρια αισθητικής και άριστη ποιότητα. Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν υλικά και χρώματα της αρεσκείας τους. Στη συνέχεια τα συνεργεία μας θα αναλάβουν την τοποθέτηση της κουζίνας σας σύμφωνα με τα σχέδια και υλικά που έχετε προεπιλέξει με την σωστή καθοδήγηση και βοήθεια από εμάς, δίνοντας μία σύγχρονη εικόνα στο χώρο. 

Ανακαίνιση μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος του σπιτιού και είναι εξίσου σημαντικό να είναι λειτουργικό και όμορφο. Η εταιρεία μας μετατρέπει το παλιό σας μπάνιο σε ένα σύγχρονο χώρο χαλάρωσης με τη χρήση προηγμένων δομικών υλικών και τη λειτουργική αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου τετραγωνικού μέτρου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς το μπάνιο που ονειρεύεστε σύμφωνα με το στυλ που

επιθυμείτε.  

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να αντικαταστήσουν ή να κάνουν συντήρηση σε όλους τους τύπους κουφωμάτων παλαιών ή νέων. Επίσης, χάρη στα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την ταράτσα, τον κήπο κλπ. 

Αντικατάσταση πόρτας ασφαλείας

Η ασφάλεια του χώρου σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για εσάς και την οικογένειά σας. Αντικαθιστούμε την κεντρική πόρτα με νέα πόρτα ασφαλείας στοχεύοντας στην ασφάλεια και την ποιότητα του χώρου σας.  

Ελαιοχρωματισμοί

Η επιλογή των χρωμάτων στη διακόσμηση του σπιτιού είναι σημαντική έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία, καθώς επίσης είναι απαραίτητο να ταιριάζει με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Επιλέγουμε μαζί σας τα χρώματα που σας ταιριάζουν και τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν με επαγγελματισμό το βάψιμο της κατοικία σας.  

Τοποθέτηση γυψοσανίδων

Οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται ευρέως στις κατασκευές χώρων, κυρίως στο εσωτερικό κτιρίων και εγκαταστάσεων. Προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη τοποθέτηση, θερμομόνωση, ηχομόνωση. Η άριστη τεχνική κατάρτιση των συνεργείων μας θα σας προτείνει μία γκάμα από υλικά και τεχνοτροπίες για την τοποθέτηση γυψοσανίδων στο χώρο σας.  

Υδραυλικές εργασίες

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλικές εργασίες και επισκευάζουμε κάθε είδους βλάβη. Εγκαταστάσεις ύδρευσης-αποχέτευσης, ψύξης-θέρμανσης, κλιματισμού, φυσικού αερίου πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες στο χώρο σας. 

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού απαραίτητες είναι οι ηλεκτρολογικές εργασίες. Εγκαταστάσεις δικτύου, εγκαταστάσεις ήχου, τοποθέτηση συναγερμού-αντικλεπτικά συστήματα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας. 

Τοποθέτηση δαπέδων

Τα συνεργεία της εταιρείας μας θα σας προτείνουν το ιδανικό δάπεδο για το χώρο σας σύμφωνα με την χρήση και την αισθητική που θέλετε να έχει. Η επιλογή των δαπέδων στις ανακαινίσεις κατοικιών γίνεται με τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής και με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των παλαιών δαπέδων καθώς και την τοποθέτηση νέων. 

Ασκληπιού 29 Κάντζα Παλλήνης

693 7711166

2130469931

info@kyvetosgroup.gr